Code & More

Powered by Matritel

Változik-e a világ, ha te követeled tőle?

fbi-3026206_1920.jpgVéleménye mindenkinek van, ahogy elképzelése is arról, mi és hogyan lenne ideális. Alig tanulással piacképes végzettség? Nulla befektetett pénzből nagy kaszálás? Szorgalom nélküli sikerek?

Ez nem így működik. Ha nem tetszik a munkád, keress másikat. Ha nem tetszik, hogy nyolctól négyig csak könyvelsz, adminisztrálsz, tervezel vagy akármi más, változtass.

De hát ez a végzettségem, ezzel ezt lehet kezdeni… És ha mást elvégeznék, is ugyanez lenne… Végezzek el azért nálatok egy fejlesztői képzést, hogy utána naphosszat kockuljak a gép előtt, és ugyanolyan dögunalmas legyen az életem, mint most?”

Téged félreinformáltak.

Mesélj még…! Ezen kívül mit tudsz az IT karrierlehetőségekről?

Nem minden területre igaz az, ami idézőjelbe került.

Az IT-ra aztán végképp nem. Persze, fejlesztői képzést hirdetünk mi is - hiszen ennek az elméleti alapjait tanulod meg stabilan, erre építkezve alkalmazod tudásodat a projektmunkák során, és igen, junior fejlesztőként tudsz majd elhelyezkedni - első körben.

De ezen felül a jövőben nagyon sok minden felé mozdulhatsz el - ha tovább figyeled a blogot, ezeket a lehetőségeket be is mutatjuk majd neked részletesen. A lényeg, hogy EZ a papír NEM AZ a papír, mint egy egyetemen, nem leszel kész szakember, sőt, el se kell döntened kapásból, mi legyen. Nem olyan ez, mint a felvételi jelentkezés, amikor 18 évesen ott állsz a kérdéssel, akkor most mit is kezdhetnél az életeddel… A döntés majd útközben alakul annak megfelelően, mi az, ami tetszik - akár még cégen belül is, rugalmasan.

Tudod, mit jelent egy ilyen képzés?


UGRÓDESZKÁT. BELÉPŐT. Tagkártyát egy olyan szakmai közegbe, ami innovatív, változó, napról napra fejlődik, és brutális munkaerőhiánnyal küzd. De ennek ellenére, egyáltalán nem könnyű bekerülni oda. De te most bekerülhetsz. Még segítünk is neked a képzés után, és garanciát is hajlandóak vagyunk vállalni erre.

Ami nálunk extra, és sehol máshol nem kapod meg ugyanebben a formában:

  • Brutálisan intenzív, napi 8 órás, 5 hónap alatt 800+ órányi JAVA fejlesztői alapképzés.
  • Ebből kétharmad részt elméletre épülő gyakorlati tanulással, vagyis elméleti oktatás és gyakorlati alkalmazás egyben, ezt pedig közel két hónap éles projektmunka követi. A stabil elméleti alapok nélkülözhetetlenek a hatékony alkalmazáshoz - nyilván, ez nem a könyvek fölött görnyedést jelenti.
  • Angol nyelvű oktatás - az IT nyelve az angol. A nagyobb cégeknél a munkanyelv szintén az angol. Félsz, hogy nem elég a nyelvtudásod? Valóban, oktatónk nem konyhanyelvi szinten beszél majd hozzád, komoly angolos tapasztalattal rendelkezik… Éppen ezért, szívesen felméri előre a tudásszinted is a jelentkezés előtt + jó eséllyel belerázódsz, ha biztos az alaptudásod.
  • Külföldi partnerekkel is együtt dolgozunk - az IT recruitment területéről jövünk, szóval tudjuk, mire vágynak a munkáltatók. Akár itt, akár Ausztriában, ahova a hazai esélyeken túl, lehetőséged van kimenni a képzés után (- persze, némettudás is kell hozzá).
  • Az 5 hónap kellően rövid ahhoz, hogy gyors ütemben változzon meg az életed, de elég hosszú ahhoz, hogy az elsajátított tudás beépüljön. Erre egy-két hónappal kevesebb nem lenne elég ahhoz, hogy sikeres szakember válhasson belőled, és gyorsan belerázódj a majdani munkádba!

 startup-594090_1920.jpgA képzésre március 20-ig jelentkezhetsz - Tehét ez az a pont, amikor a jövőd már szinte dörömböl az ajtón, hogy ne húzd tovább a döntést.

Mi lesz jobb, ha minden úgy marad, ahogy most van? Vagy egy egyetem, amit nem is tudod, akarsz-e igazán? 3 év szívás vagy 5 hónap alatt piacképes tudás munkalehetőséggel? A döntési lehetőség nálad van...

Belépő az IT-ba, karrier egy életre - Matritel Labs JAVA képzés 2019. 04. 01-től!

 

Kövess minket akciókért és még több tartalomért:

FACEBOOK

INSTAGRAM

WEB

A bejegyzés trackback címe:

https://matritellabs.blog.hu/api/trackback/id/tr1714676856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Code & More

Programozó karrier + tech érdekességek és aktualitások + képzés és szakmai gyakorlat

Friss topikok

Címkék

adatok (1) agilis (1) ai (1) AI (5) algoritmus (1) alkalmazott (1) állás (6) állásinterjú (1) álláskeresés (2) applikáció (1) appok (1) átképzés (1) automatizáció (1) betegség (1) bill gates (1) bizalom (1) biztonság (1) bölcsesség (1) boldog (1) boldogság (1) bootcamp (28) borász (1) budapest (1) burnout (1) célok (1) csapatmunka (1) demo (1) e-learning (1) edukálás (1) edzés (1) egészség (1) egyiptom (1) egzisztencia (3) élet (2) életmód (5) elon musk (1) el camino (1) érdekes (2) experience (1) fáradtság (1) fejlesztés (59) fejlesztő (42) fejlesztői képzés (20) fejlesztő állás (4) fejlődés (14) felgyorsult (1) film (1) főnök (1) főzés (1) frusztráció (2) gasztronómia (1) gazdaság (1) gender (1) generáció (1) generációk (1) generalista (1) gyakorlat (3) hard skillek (2) harmónia (1) hír (1) hírek (1) híres ember (1) home office (6) horoszkóp (1) hr (3) humor (2) idézetek (2) infóest (1) információ (1) informatika (34) informatikus (3) Instagram (1) intelligencia (3) interjú (1) internet (1) introvertált (1) iot (2) ipari forradalom (1) iphone (1) iskola (1) IT (47) it (1) IT-karrier (4) járvány (1) játékfejlesztés (1) java (13) jóbarátok (1) jubileum (1) junior (1) kamera (1) karácsony (1) karantén (1) karrier (42) karrierépítés (14) karrierkezdés (1) karriertervezés (1) karrierváltás (21) kávé (1) kávészünet (1) képesség (1) képzés (18) kérdések (1) kertészmérnök (1) kezdő (1) kiégés (5) kiegyensúlyozott (1) kihívás (1) kódolás (3) konferencia (2) köntös (1) környezet (1) koronavírus (1) kutatás (1) laptop (1) lehetőség (4) lifestyle (1) linus torvalds (1) linux (1) machine learning (2) macska (1) maradj otthon (1) matritellabs (15) meeting (1) megújulás (1) mém (1) menő (1) mesterséges intelligencia (11) MI (2) mobil (1) modern (3) módszertan (1) motiváció (3) munka (37) munkaerőhiány (1) munkaerőpiac (18) munkahely (29) munkahelyváltás (8) negyvenfelett (1) negyvenplusz (1) networking (1) niksen (1) női szerepek (2) nők (2) nyílt nap (1) okosotthon (3) okosváros (1) oktatás (14) online (1) önmegvalósítás (20) otthon (2) produktív (1) produktivitás (1) programnyelv (1) programozás (32) programozó (33) programozó fizetés (1) projekt (1) psziché (1) pszichológia (2) random (1) recruitment (4) relax (1) robotika (2) sci-fi (1) scrum (1) siker (4) sikeres karrier (2) skillek (1) soft skillek (16) sorozat (1) specialista (1) sport (1) steve jobs (1) streaming (1) stressz (2) szabadúszó (1) szakma (1) személyiség (3) személyiségfejlesztés (1) szoftverfejlesztő (7) szoftvertesztelő (1) szünet (1) tájékoztatás (1) tanulás (28) társadalom (1) távmunka (1) tech (26) technológia (6) telefon (1) tervezés (1) tesztelő (1) tévé (1) tippek (2) trend (2) tudás (1) tudomány (1) tudósok (1) új állás (3) utazás (1) útravaló (1) üzenet (1) változás (13) változtatás (4) vezető (1) világ (2) virtuális (2) virtuális asszisztens (2) vírus (1) VR (1) workshop (1) y (1) y generáció (1) Címkefelhő
süti beállítások módosítása